Довершували образ білі лайкові рукавички, хоча я спочатку і не міг зрозуміти, навіщо вони потрібні в теплу погоду. Незабаром я виявив, в чому справа. Наша агенція запросило Анжелу, не дивлячись на маленький ріст, тому що їм не потрібно було її тіло. Їх цікавили її руки. Коли зйомки були закінчені, в мої обов'язки входило відвезти плівки для прояву і привезти назад готові фотографії. До того ж Анжелі виявилося необхідним їхати в Даунтаун і я зголосився підкинути її. Отже, тим сонячним полуднем ми разом їхали по шосе, затиснуті з усіх боків в автомобільній пробці. Під "ми" я маю на увазі себе, коробку з плівками і Анжелу. Анжела зайняла мене розмовою про те, як це дорого поміняти трансмісію в її автомобілі марки Турбо Сааб тьолки голі цицьки дупа. Я помітив, що за таку ціну вона повинна придбати трансмісію, що дає швидкість у п'ять разів більше, ніж в моєму автомобілі. - Подумайте, адже Вам цілком достатня моя швидкість. Правда? - Сказав я. Раптом моє зауваження здалося їй і мені самому двозначним і напруга між нами розсіялася. Вона продовжувала базікати про машини, але мені довелося різко загальмувати, оскільки якийсь паразит перебігав дорогу прямо перед нашим автомобілем.
Тьолки голі цицьки дупа
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1