Нарешті ми закінчили і, сміючись, розцілувалися ... ... На наступний день я прокинувся пізно. Встав, сходив у туалет. На кухні у дружини на сковороді скворчала яєчня з ковбасою на сале.Я пройшов в свій кабінет, зал, ванну. Віктора ніде не було. - А де ж Віктор? Запитав я. - Який Віктор? - Її очі світилися самої цнотою.  - Ну, Кума-Керо? За її здивованому погляду я зрозумів, що несу щось незрозуміле. - Тобі щось наснилося, дорогою? - Заткнула вона мій рот пристрасним поцілунком. У мене одразу ж виникло дике бажання оволодіти нею тут же на підлозі. - Може бути. Але хіба ми вчора не пили? ... - Ні. Ти ледь прийшов зі свого парубочого і тут же шубовснув у ліжко великі цицьки смотреть. Я ледь розділу тебе. - А мені здалося ... - Тобі багато що стало здаватися після чергового перебору. Треба менше пити! - А трахатись? - Без обмежень ... - Тоді давай тут, на кухні, прямо на підлозі ... - Давай ... - А в тебе справді чудові ніжки, сказав я, повільно розсовуючи їх. - Тільки зараз помітив. Про їх красу в нашому гарнізоні знали всі ...