Ти на мене не ображаєшся? - Несподівано для себе, запитав я. - За що? - Здивовано запитала вона, - За те, що ти зробив мені таке приголомшливе задоволення? - Вона зморщила свій носик, - Так, я вже давно мріяла про те, щоб мене так несподівано взяли ... - На її щоках з'явився легкий рум'янець. - Так? - Здивувався я. - Так! - Вона рушили до мене в щільну, і пошепки продовжила, - Можна тебе попросити? Я хочу, дуже хочу, щоб ти ще раз взяв мене, але тільки грубо і різко ... - На її обличчі з'явилася усмішка, викликана моїми округляються від подиву очима. - Так, я хочу, щоб мене віддер як останню повію ... в усі ... - Вона забарилася, підбираючи потрібне слово, - місця. - Навіщо тобі це? - Видавив я з себе. - Фантазії у мене такі ... - З радістю відповіла Ленка, голі сексуальні груди дівчат - Ти мені допоможеш? - Її очі уважно дивилися на мене. - Прямо зараз? - З готовністю запитав я. - Ні. - Лєнка засміялася і поцілувала мене в губи, - Сьогодні ввечері, давай в нашій сторожці? Пам'ятаєш, ми там грали? - Добре, - тільки й залишилося відповісти мені. Після цього ми скупалися у крижаній воді, швидко вискочили звідти і залишивши її загоряти далі, я побрели на дачу, намагаючись зібратися з думками і заспокоїти свою уяву. Чекаючи призначеного часу
Голі сексуальні груди дівчат
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1